Nejnovější blogy | Page 52

  • Proč se po kolagenu můžete cítit ospalí

    September 11, 2023   Kolagen

    Kolagenové doplňky mohou u některých lidí nečekaně vyvolat pocit ospalosti. Aminokyselina glycin hojně obsažená v kolagenu působí jako chemická látka v mozku, která podporuje uklidnění a ospalost. Užíváním kolagenu na noc, snížením dávkování, vyhýbáním se jiným sedativům a aktivitou můžete stále získat výhody pro pokožku, klouby a regulaci spánku a zároveň minimalizovat nadměrnou ospalost během dne.

  • Určení ideální doby podávání kolagenu

    September 11, 2023   Kolagen

    Doplňky stravy s kolagenem jsou stále populárnější pro své proklamované účinky proti stárnutí, na klouby, střeva a krásu. Jak dlouho byste jej však měli užívat, abyste viděli výsledky? Tento článek zkoumá faktory, které ovlivňují ideální dobu suplementace kolagenem pro různé cíle, poskytuje pokyny pro typické časové rámce a tipy pro účinný protokol.

  • Měli byste užívat kolagenové doplňky v noci?

    September 11, 2023   Kolagen

    Užívání kolagenových doplňků v noci zajišťuje maximální vstřebávání a noční účinky proti stárnutí. Spojení kolagenu s vitaminem C a melatoninem může dále zvýšit účinnost pro pleť a spánek. Střídání ranního a nočního podávání vám poskytne dobře vyváženou dlouhodobou podporu kolagenu. Nezapomeňte užívat kolagen důsledně, abyste viděli skutečné výsledky.

  • Kolik kolagenu by měly ženy užívat denně?

    September 11, 2023   Kolagen

    Kolagenové doplňky pomáhají ženám udržet si s přibývajícím věkem mladistvou pleť, vlasy, nehty a klouby. Kolik kolagenu byste však měli denně užívat? Tento průvodce zkoumá ideální dávkování kolagenu pro ženy v závislosti na věku, stravě, faktorech životního stylu a zdravotním stavu. Zjistěte, jak může užívání 10-20 g kolagenových bílkovin z prášků nebo tablet přirozeně zlepšit stárnutí pokožky, kostí a kloubů.

  • Kolagen na hubnutí

    September 11, 2023   Kolagen

    Kolagen nabízí několik důkazy podložených způsobů, jak potenciálně podpořit úsilí o hubnutí. Přečtěte si, jak může kolagen pomoci kontrolovat hlad, udržet svalovou hmotu, posílit střeva a optimalizovat metabolismus. Objevte nejlepší typy kolagenu a správné dávkování pro regulaci hmotnosti.

  • Pokyny pro bezpečné denní dávkování kolagenu

    September 11, 2023   Kolagen

    Pro většinu lidí se bezpečné dávky kolagenu pohybují v rozmezí 1-15 gramů denně pro celkové zdraví, maximálně kolem 30 gramů. Sportovci mohou užívat až 30 gramů, ale časově vyšší dávky strategicky. Sledujte vedlejší účinky a informujte o užívání svého lékaře.

  • Co se stane, když přestanete užívat kolagen?

    September 11, 2023   Kolagen

    Přerušení užívání kolagenových doplňků po soustavném užívání vede k tomu, že po 3-6 měsících zmizí účinky na pleť, vlasy, nehty a klouby. Udržování stravy bohaté na kolagen a životního stylu však pomáhá snížení účinku čelit. Opětovné zahájení pilného doplňování může potenciálně obnovit vyčerpané zásoby kolagenu po delší dobu.

  • Doporučená doba podávání kolagenu

    September 11, 2023   Kolagen

    Výzkumy ukazují, že denní užívání kolagenových doplňků po dobu 2-6 měsíců je dostatečně dlouhá doba na to, aby se začaly projevovat účinky. Pokračující užívání nižších dávek kolagenu nebo cyklické užívání vyšších dávek pomáhá udržet přírůstky dlouhodobě. Správné načasování doplňkového kolagenu v souvislosti s aktivitami, jako je cvičení a spánek, může výsledky dále podpořit.

Jaký produkt potřebuji?