Jaký je nejlepší sledovač spánku?

Published:

Jaké je nejlepší zařízení pro sledování spánku pro ty, kteří se snaží optimalizovat svůj odpočinek a celkové zdraví? Díky stále se zrychlujícímu životnímu tempu je nezbytné porozumět našim spánkovým návykům. Orientovat se v množství dostupných zařízení a aplikací a najít spolehlivý monitor spánku, který vyhovuje vašim potřebám, může být ohromující úkol.

Obsah:

  1. Nejlepší sledovače spánku pro přesné měření
  2. Whoop Strap 4.0: Pokročilé možnosti sledování na zápěstí
  3. Fitbit Inspire 2: Spolehlivé měření s praktickými radami
  4. Oura Ring 3. generace: diskrétní design s přesnými údaji
  5. Analyzátor spánku Withings: Neinvazivní podložka pro podrobné informace
  6. Další sledovače spánku, které stojí za zvážení
  7. Srovnání Fitbitů jako účinných sledovačů spánku
    1. Řada Fitbit Inspire vs. řada Charge
  8. Úvahy o životě při výběru zařízení pro sledování spánku
    1. Výdrž baterie: Stálé sledování bez přerušení
    2. Pohodlí: Nositelná zařízení, která nenarušují váš spánek
    3. Snadné používání: Uživatelsky přívětivá rozhraní a bezproblémová integrace
    4. Další funkce: Vylepšení sledování spánku
  9. Integrace s chytrými matracemi
    1. Výhody integrovaného sledování spánku v chytrých matracích
  10. Další funkce nabízené zařízeními Advanced Sleep Trackers
    1. Koučovací služby pro zlepšení spánkové hygieny
    2. Zjištění potenciálních zdravotních problémů
  11. Unikátní zařízení pro sledování spánku a jejich funkce
    1. Kokoon Nightbuds: Lehká sluchátka určená pro noční použití
    2. Čelenka Muse S: Zpětná vazba v reálném čase během meditačních sezení
    3. Go2Sleep Tracker od společnosti Sleepon: Zaměření na konkrétní aspekty
    4. Aplikace Beautyrest Sleeptracker kompatibilní s hodinkami Amazfit GTS Mini Series
  12. Časté dotazy týkající se nejlepšího sledovače spánku
    1. Jaký je nejlepší přístroj pro sledování spánkového cyklu?
    2. Jaký je nejpřesnější způsob měření kvality spánku?
    3. Jsou nějaké přístroje pro sledování spánku přesné?
    4. Jaký je nejlepší senzor kyslíku pro monitorování během spánku?
  13. Závěr

V tomto komplexním průvodci se budeme zabývat různými aspekty technologie sledování spánku. Prozkoumáme špičkové nositelné i nenositelné trackery, jako jsou Whoop Strap 4.0, Fitbit Inspire 2, Oura Ring Generation 3 a Withings Sleep Analyzer. Kromě toho probereme aplikace kompatibilní s hodinkami Apple Watch, jako jsou aplikace AutoSleep Tracker App a Pillow Automatic Sleep Tracker App.

Porovnáme také různé modely Fitbit z hlediska jejich účinnosti při monitorování spánku a zároveň se budeme zabývat životním stylem při výběru vhodného zařízení. Dále se dozvíte o chytrých matracích s integrovanou funkcí sledování spánku a také o jedinečných zařízeních, jako jsou noční sluchátka Kokoon Nightbuds nebo čelenka Muse S Headband určená speciálně pro noční používání nebo meditační seance.

jaký-je-nejlepší-sledovač-spánku

Nejlepší sledovače spánku pro přesné měření

Pro výběr nejlepšího zařízení pro sledování spánku je důležité zvážit zařízení, která přesně měří důležité údaje o spánku a poskytují personalizované informace. Mezi nejlepší možnosti patří Whoop Strap 4.0, Fitbit Inspire 2, Oura Ring Generation 3, Withings Sleep Analyzer, Amazon Halo Band, Amazfit Zenbuds a GTS 2 Mini.

Whoop Strap 4.0: Pokročilé možnosti sledování na zápěstí

Řemínek Whoop Strap je vynikající zařízení pro sledování spánku s pokročilými funkcemi, jako je sledování variability srdečního tepu, měření dechové frekvence a přesná detekce lehkých, hlubokých a REM fází spánku. Zařízení také nabízí komplexní analýzu vašich každodenních aktivit, která vám pomůže optimalizovat váš celkový zdravotní stav.

Fitbit Inspire 2: Spolehlivé měření s praktickými radami

Řada Fitbit Inspire poskytuje spolehlivé údaje o sledování spánku pomocí optického snímače srdečního tepu, který sleduje změny krevního průtoku během různých fází odpočinku. Aplikace Fitbit poskytuje na míru šité tipy, které uživatelům pomáhají zlepšit kvalitu spánku na základě shromážděných údajů z optického snímače srdečního tepu.

Oura Ring 3. generace: diskrétní design s přesnými údaji

Tento nositelný prsten nabízí diskrétní způsob, jak sledovat spánek, aniž by byla ohrožena přesnost nebo pohodlí při nošení během dne i noci. Vlastní algoritmy společnosti Oura navíc analyzují shromážděné metriky, jako jsou výkyvy teploty a vzorce pohybu těla, a poskytují podrobné zprávy o kvalitě a efektivitě spánku prostřednictvím přiložené mobilní aplikace.

Analyzátor spánku Withings: Neinvazivní podložka pro podrobné informace

Withings Sleep Analyzer je nenositelné zařízení pro sledování spánku, které se umisťuje pod matraci. Pomocí pokročilých senzorů monitoruje srdeční tep, dýchání a pohyby těla během noci. Zařízení také detekuje chrápání a příznaky spánkové apnoe a prostřednictvím doprovodné aplikace poskytuje cenné informace o vašem celkovém zdravotním stavu.

Další sledovače spánku, které stojí za zvážení

  • Amazon Halo Band: Všestranný fitness tracker s vestavěnými funkcemi pro sledování spánku, jako je doba strávená v lehké, hluboké a REM fázi odpočinku.
  • Amazfit Zenbuds: Tato sluchátka nejenže pomáhají blokovat hluk, ale také sledují vaše spánkové návyky pomocí vestavěného senzoru akcelerometru, což uživatelům umožňuje lépe pochopit a zlepšit stávající návyky a zároveň si užívat klidného spánku bez vnějších rušivých vlivů, jako jsou hlasité zvuky a náhlé pohyby.
  • Amazfit GTS 2 Mini: Tyto chytré hodinky nabízejí komplexní monitorovací funkce, včetně přesné detekce různých fází spánkového cyklu, spolu s dalšími důležitými ukazateli týkajícími se celkové pohody během dne a noci, pokud je uživatelé důsledně nosí a dbají na zdravý životní styl jak při bdění, tak při spánku.

Nejlepší přístroje pro sledování spánku, o kterých se zmiňujeme v tomto článku, poskytují přesná měření, která vám pomohou dosáhnout co nejlepšího nočního odpočinku. Pokračujme dále a podívejme se na některé z nejlepších aplikací pro sledování spánku kompatibilních s hodinkami Apple Watch, které vám mohou pomoci zlepšit vaše zkušenosti se sledováním.

Srovnání Fitbitů jako účinných sledovačů spánku

Srovnání Fitbitů jako účinných sledovačů spánku

Zásadní je porovnání různých modelů Fitbit, například řady Inspire a Charge, z hlediska jejich účinnosti při sledování kvality spánku. V této části porovnáme různé modely, jako je řada Inspire a řada Charge, z hlediska přesnosti a účinnosti měření základních údajů o spánku, jako je délka a kvalita.

Řada Fitbit Inspire vs. řada Charge

Fitbit Inspire 2: Inspire 2 je cenově dostupná varianta, která nabízí spolehlivé funkce sledování spánku. Měří fáze lehkého, hlubokého a REM spánku a zároveň poskytuje denní skóre spánku pro snadnou interpretaci. Kromě toho monitoruje klidovou tepovou frekvenci během noci, což může pomoci odhalit potenciální zdravotní problémy nebo úroveň stresu.

  • Fáze spánku: Lehký, hluboký a REM
  • Denní skóre spánku: Ano
  • Noční monitorování srdečního tepu: Ano
  • Výdrž baterie: Až 10 dní na jedno nabití

Fitbit Charge 4: Hodinky Charge 4, které jsou jednou z nejpokročilejších možností z řady Fitbit, poskytují komplexní přehled o vašich spánkových návycích pomocí vestavěného senzoru SpO2, který měří hladinu kyslíku v krvi během spánku. Tato funkce pomáhá identifikovat případné nepravidelnosti v dýchání, které mohou narušit klidný spánek.

  • Fáze spánku: Lehký, hluboký a REM
  • Denní skóre spánku: Ano
  • Noční monitorování srdečního tepu: Ano
  • Sledování hladiny kyslíku v krvi (SpO2): Ano
  • Výdrž baterie: Až 7 dní na jedno nabití

Hodinky Inspire 2 i Charge 4 nabízejí přesné sledování spánku, ale díky přídavnému snímači SpO2 jsou vhodnější pro ty, kteří chtějí mít podrobný přehled o svém nočním dýchání. Inspire 2 je skvělou volbou, pokud hledáte ekonomickou variantu, která přesto poskytuje spolehlivé údaje o fázích spánku a srdečním tepu.

Kromě těchto modelů nabízí společnost Fitbit i další zařízení s různou úrovní funkcí sledování spánku, například chytré hodinky řady Versa a hodinky Sense. Chcete-li provést rozumný výběr, zvažte před rozhodnutím specifikace a ceny jednotlivých zařízení.

Celkově nabízejí hodinky Fitbit řady Inspire a Charge skvělou škálu funkcí pro sledování spánku. Přejdeme-li k části Úvahy o životě při výběru zařízení pro sledování spánku, prozkoumáme, jak mohou tato zařízení pomoci zlepšit kvalitu vašeho života.

Úvahy o životě při výběru zařízení pro sledování spánku

Při výběru nejlepšího přístroje pro sledování spánku je nutné vzít v úvahu různé faktory, které mohou ovlivnit váš každodenní život a celkové zkušenosti se zařízením. Při výběru přístroje pro sledování spánku je třeba zohlednit faktory, jako je výdrž baterie, pohodlí, snadnost použití a další funkce.

Výdrž baterie: Stálé sledování bez přerušení

Zařízení s delší výdrží baterie zajišťuje trvalé sledování bez nutnosti každodenního nabíjení. Tento faktor je zásadní při výběru správného zařízení mezi mnoha sledovacími zařízeními na současném trhu, která se výrazně liší, pokud jde o míru spotřeby energie během aktivního období i období spánku. Například Fitbit Inspire 2 nabízí až desetidenní výdrž baterie, zatímco Oura Ring Generation 3 vydrží na jedno nabití až sedm dní.

Pohodlí: Nositelná zařízení, která nenarušují váš spánek

Design a úroveň pohodlí nositelných spánkových sledovačů hrají důležitou roli při zajištění přesného měření po celou noc, aniž by způsobovaly nepohodlí nebo narušovaly váš odpočinek. Rozhodněte se pro zařízení, jako jsou náramky nebo prsteny, která jsou lehká a vyrobená z měkkých materiálů, jako jsou silikonové nebo látkové pásky. Například náramek Amazon Halo Band je vybaven pohodlným látkovým páskem navrženým speciálně pro noční nošení.

Snadné používání: Uživatelsky přívětivá rozhraní a bezproblémová integrace

  • Uživatelsky přívětivá rozhraní: Vybírejte si přístroje pro sledování spánku se snadno ovladatelným rozhraním, které vám umožní rychlý přístup k datům a personalizovaným doporučením na základě sledovaných ukazatelů.
  • Bezproblémová integrace: Vybírejte si zařízení, která se snadno synchronizují s vaším chytrým telefonem nebo jinými chytrými zařízeními, jako jsou například hodinky Apple Watch, abyste měli bezproblémový přístup k údajům o spánku a jejich analýze.

Další funkce: Vylepšení sledování spánku

Kromě základních funkcí sledování spánku nabízejí některé pokročilé trackery další funkce, které mohou zlepšit vaše celkové zkušenosti. Ty mohou zahrnovat koučovací služby, včasnou detekci potenciálních zdravotních problémů prostřednictvím měření srdečního tepu během odpočinku a integraci s dalšími wellness aplikacemi. Například zařízení Withings Sleep Analyzer nejen sleduje spánek, ale také monitoruje případy chrápání a zjišťuje příznaky spánkové apnoe.

Zahrnutí těchto životních aspektů do rozhodovacího procesu vám pomůže vybrat si přístroj pro sledování spánku, který bude nejlépe vyhovovat vašim potřebám a zároveň vám zajistí příjemný uživatelský zážitek.

Při výběru zařízení pro sledování spánku je důležité zohlednit váš životní styl a rozpočet. Chytré matrace nabízejí výhodu integrované technologie sledování spánku, která umožňuje větší přesnost při sledování spánkových návyků.

Další funkce: Vylepšení sledování spánku

Integrace s chytrými matracemi

Integrace chytrých matrací nabízí nejen pohodlný spací povrch, ale je také vybavena vestavěnými funkcemi sledování pro monitorování a zlepšení celkové hygieny spánku. Prozkoumejte výhody používání chytrých matrací, které obsahují pokročilé sledovací zařízení pro zlepšení vašeho odpočinku.

Výhody integrovaného sledování spánku v chytrých matracích

  • Lepší kvalita spánku: S chytrou matrací můžete sledovat důležité faktory, jako je srdeční tep, způsob dýchání a pohyb během spánku. Tyto údaje pomáhají identifikovat případné poruchy nebo nepravidelnosti ve vašem spánkovém cyklu a umožňují vám provést potřebné úpravy pro kvalitnější odpočinek.
  • Personalizovaný komfort: Některé chytré matrace jsou vybaveny nastavitelnými úrovněmi tuhosti nebo regulací teploty, které lze přizpůsobit na základě individuálních preferencí. Kombinací této funkce s integrovanou technologií sledování spánku mohou uživatelé najít optimální nastavení pohodlí pro lepší relaxaci a omlazení během noci.
  • Podrobné informace: Údaje shromážděné vestavěným sledovacím zařízením chytré matrace poskytují cenné informace o vašem celkovém zdravotním stavu a pohodě. Například soustavné poruchy spánku REM mohou naznačovat problémy se stresem nebo úzkostí, které je třeba řešit změnou životního stylu nebo odbornou pomocí poskytovatele zdravotní péče.
  • Snadné používání: Na rozdíl od nositelných zařízení, jako jsou fitness náramky nebo prsteny, které vyžadují pravidelné nabíjení, je integrovaný tracker v chytré matraci vždy připraven k použití, aniž by vyžadoval další kroky údržby, jako je výměna baterie - je tedy pohodlnější než jiné možnosti, které jsou dnes k dispozici, pokud jde o výběr správného gadgetu mezi mnoha alternativami, které se značně liší, pokud jde o míru spotřeby energie jak při aktivitě, tak při spánku.
  • Kompatibilita: Mnoho moderních chytrých matrací je navrženo tak, aby bez problémů spolupracovaly s oblíbenými aplikacemi a zařízeními pro sledování spánku, jako jsou Apple Watch nebo Fitbit. Tato integrace dat mezi různými platformami umožňuje uživatelům získat ucelenější pohled na jejich spánek a celkovou pohodu.

Mezi známé značky chytrých matrací, které nabízejí integrované funkce sledování spánku, patří Sleep Number, Eight Sleep a Reverie. Tyto společnosti vyvinuly pokročilé technologie, které nejenže poskytují pohodlný spací povrch, ale také pomáhají účinně monitorovat váš spánek, což z dlouhodobého hlediska vede k lepšímu odpočinku. Investicí do některého z těchto inovativních výrobků si můžete užívat výše uvedených výhod a zároveň pracovat na dosažení optimální spánkové hygieny díky personalizovaným poznatkům, které poskytují integrované sledovače v každé matraci samotné.

Technologie pro monitorování spánku zabudovaná do chytrých matrací může poskytnout přesnější a úplnější zobrazení spánkových cyklů a pomoci lidem zlepšit jejich pohodu. Pokročilé přístroje pro sledování spánku navíc nabízejí mnoho dalších funkcí, které jednotlivcům dále pomáhají získat přehled o jejich spánkových návycích a podle toho je optimalizovat.

Další funkce nabízené zařízeními Advanced Sleep Trackers

Nejpokročilejší spánkové trackery poskytují další funkce, jako jsou koučovací služby nebo včasné odhalení potenciálních zdravotních problémů prostřednictvím měření srdečního tepu během odpočinku. Je vhodné vybírat zařízení, která využívají více vstupních zdrojů, aby poskytovala přesnou analýzu dat a personalizovaná doporučení na základě individuálních potřeb.

Koučovací služby pro zlepšení spánkové hygieny

Některé přístroje pro sledování spánku nabízejí vestavěné služby koučování, které uživatelům poskytují rady a pokyny na míru, jak zlepšit kvalitu spánku. Tyto služby často zahrnují praktické tipy, jako je úprava režimu spánku, optimalizace prostředí pro spánek a zvládání úrovně stresu. Například Fitbit Inspire 2 je dodáván s předplatným Premium, které nabízí personalizované poznatky, řízené programy a přístup k certifikovaným trenérům, kteří vám pomohou činit informovaná rozhodnutí ohledně vašich spánkových návyků.

Zjištění potenciálních zdravotních problémů

Zásadní funkcí, kterou nabízejí některé pokročilé přístroje pro sledování spánku, je schopnost odhalit potenciální zdravotní problémy související s nekvalitním odpočinkem. Sledováním faktorů, jako je variabilita srdeční frekvence (HRV), dechová frekvence, úroveň nasycení kyslíkem (SpO2) a kolísání tělesné teploty během noci, mohou tato zařízení identifikovat nepravidelné vzorce, které mohou naznačovat základní onemocnění, jako je spánková apnoe, nespavost nebo chronický únavový syndrom. Například zařízení Oura Ring Generation 3 využívá infračervené LED senzory spolu se systémem kombinovaných senzorů akcelerometru a gyroskopu pro komplexní sledování životních funkcí během spánku.

Tiché alarmy a funkce inteligentního buzení

  • Tiché alarmy: Mnoho pokročilých zařízení pro sledování spánku je vybaveno funkcí tichého buzení, která vás pomocí jemných vibrací vzbudí, aniž by rušila vašeho partnera. To může být obzvláště užitečné pro ty, kteří sdílejí postel a mají odlišný časový rozvrh vstávání.
  • Chytré probuzení: Některá zařízení, jako například Withings Sleep Analyzer, nabízejí funkce inteligentního buzení, které analyzují vaše spánkové cykly a určují optimální čas, kdy vás mají jemně probudit ze spánku v určitém časovém rozmezí, abyste se po probuzení cítili svěží.

Začlenění těchto dalších funkcí do rutinního sledování spánku může výrazně zvýšit celkovou účinnost sledování a zlepšování kvality vašeho odpočinku. Výběrem pokročilého zařízení, které nabízí personalizované poznatky, koučovací služby, možnosti včasné detekce a pohodlné budíky nebo možnosti buzení, jsou uživatelé lépe vybaveni k tomu, aby mohli činit informovaná rozhodnutí o svých spánkových návycích a v konečném důsledku dosáhnout zdravějšího životního stylu.

Pokročilé spánkové trackery nabízejí řadu možností, jak zlepšit spánek, například potlačení hluku a okamžitou zpětnou vazbu. V následujícím nadpisu se budeme zabývat některými jedinečnými zařízeními, která jsou dnes na trhu k dispozici a která jsou speciálně navržena pro sledování různých aspektů našich spánkových cyklů.

Unikátní zařízení pro sledování spánku a jejich funkce

Unikátní zařízení pro sledování spánku a jejich funkce

Pokud hledáte něco jedinečnějšího z hlediska funkčnosti nebo tvaru, zvažte produkty, jako jsou Kokoon Nightbuds, čelenka Muse S, Go2sleep Tracker od společnosti Sleepon a aplikace Beautyrest Sleeptracker kompatibilní mimo jiné se zařízeními, jako jsou hodinky řady Amazfit GTS Mini. Tyto inovativní sledovače spánku nabízejí odlišné funkce, které vyhovují různým preferencím a potřebám.

Kokoon Nightbuds: Lehká sluchátka určená pro noční použití

Kokoon Nightbuds jsou lehká sluchátka speciálně navržená pro noční použití. Kombinují zvukové relaxační techniky s pokročilými funkcemi sledování spánku, aby uživatelům pomohly rychleji usnout a užít si lepší noční odpočinek. Doprovodná mobilní aplikace poskytuje personalizované poznatky založené na sledovaných údajích a nabízí na míru šitá doporučení, jak kvalitu spánku postupem času zlepšit.

Čelenka Muse S: Zpětná vazba v reálném čase během meditačních sezení

Čelenka Muse S je nejen jedinečným zařízením pro sledování spánku, ale slouží také jako meditační pomůcka. Toto všestranné zařízení využívá technologii EEG ke sledování mozkové aktivity během meditace i spánku. Poskytuje zpětnou vazbu v reálném čase prostřednictvím uklidňující zvukové krajiny, která se přizpůsobuje podle duševního stavu uživatele, a pomáhá mu tak dosáhnout hlubšího uvolnění před spaním a zároveň shromažďuje cenné údaje o jeho spánkovém režimu.

Go2Sleep Tracker od společnosti Sleepon: Zaměření na konkrétní aspekty

Go2Sleep Tracker od společnosti Sleepon je inovativní nositelné zařízení ve tvaru prstenu, které se zaměřuje na konkrétní aspekty vašeho spánku, jako je spánková apnoe, chrápání a srdeční tep. Pomocí kombinace senzorů shromažďuje komplexní údaje o kvalitě vašeho spánku a prostřednictvím mobilní aplikace nabízí personalizovaná doporučení. Zařízení Go2Sleep Tracker od společnosti Sleepon dokáže identifikovat potenciální zdravotní problémy způsobené nevhodnými spánkovými návyky.

Aplikace Beautyrest Sleeptracker kompatibilní s hodinkami Amazfit GTS Mini Series

Aplikace Beautyrest Sleeptracker je určena pro použití s kompatibilními zařízeními, jako jsou hodinky řady Amazfit GTS Mini. Tato všestranná aplikace monitoruje různé aspekty vašeho spánku, jako jsou cykly REM, fáze hlubokého spánku a přerušení během noci. Analýzou těchto údajů poskytuje uživatelům užitečné informace, které jim mohou pomoci zlepšit celkovou spánkovou hygienu.

Zařazení některého z těchto jedinečných zařízení pro sledování spánku do vaší noční rutiny může nabídnout další výhody ve srovnání s tradičními sledovacími zařízeními, která jsou dnes na trhu k dispozici. Prozkoumáním různých možností přizpůsobených individuálním potřebám a preferencím můžete najít řešení, které bude nejlépe vyhovovat vašemu životnímu stylu a zároveň zajistí přesné měření pro lepší pochopení a zlepšení vašich spánkových návyků.

Časté dotazy týkající se nejlepšího sledovače spánku

Jaký je nejlepší přístroj pro sledování spánkového cyklu?

Kroužek Oura Ring 3. generace je považován za jeden z nejlepších přístrojů pro sledování spánkového cyklu díky svému diskrétnímu designu, přesným údajům a komplexní analýze dat. Měří různé aspekty vašeho spánku, včetně fází REM a hlubokého spánku. Další informace o kroužku Oura Ring.

Jaký je nejpřesnější způsob měření kvality spánku?

Nejpřesnějším způsobem měření kvality spánku je kombinace nositelných zařízení, jako je Fitbit Inspire 2 nebo Withings Sleep Analyzer, a profesionálních polysomnografických (PSG) testů prováděných v kontrolovaném prostředí. Zjistěte více o testech PSG.

Jsou nějaké přístroje pro sledování spánku přesné?

Ano, některé pokročilé přístroje pro sledování spánku, jako jsou Whoop Strap 4.0, Fitbit Inspire 2 a Oura Ring Generation 3, poskytují spolehlivá měření pro sledování celkového spánkového režimu. Nemusí však být tak přesné jako zařízení klinické úrovně používané ve specializovaných laboratořích.

Jaký je nejlepší senzor kyslíku pro monitorování během spánku?

Go2Sleep Tracker od společnosti Sleepon nabízí účinné řešení pro měření hladiny kyslíku v krvi během nočního odpočinku a zároveň poskytuje přehled o dalších důležitých zdravotních parametrech souvisejících s vaším spánkem. Oficiální webové stránky společnosti Sleepon

Závěr

Výběr nejlepšího přístroje pro sledování spánku závisí na individuálních potřebách a preferencích. Existují různé možnosti přesného měření spánkového režimu, od zařízení nošených na zápěstí až po neinvazivní podložky. Aplikace kompatibilní s hodinkami Apple Watch, jako je AutoSleep Tracker a Pillow Automatic Sleep Tracker, nabízejí uživatelům pohodlí, zatímco chytré matrace poskytují integrované funkce sledování.

Pokročilé funkce, jako je zpětná vazba v reálném čase během meditace nebo lehká sluchátka určená pro noční použití, mohou zlepšit celkový zážitek z používání zařízení pro sledování spánku. Hledání nejlepšího trackeru spánku nakonec zahrnuje zvážení životního stylu a osobních cílů souvisejících se zlepšením kvality odpočinku.

Zaregistrujte do našeho zpravodaje a užijte 10% slevu na jednu vaši objednávku

Jaký produkt potřebuji?