Nejnovější blogy | Page 66

  • Jak rychle CBG olej funguje?

    September 1, 2023

    Čas potřebný k tomu, abyste pocítili, že olej CBG funguje, se značně liší v závislosti na zvoleném formátu dodávky. Uživatelé však mohou očekávat počáteční účinky od 5 minut do 2 hodin v závislosti na tom, zda se jedná o inhalaci vs. požití. Většina způsobů poskytuje prospěch po dobu nejméně 2 až 6 hodin.

     

  • Kdy se má CBG olej užívat?

    September 1, 2023

    Stejně jako u jiných doplňků je třeba při hledání ideálního rozpisu CBG oleje experimentovat. Věnujte pozornost tomu, kdy během dne pociťujete nejsilnější přínosy, a podle toho je upravte. Vždy začněte s nízkým dávkováním, abyste mohli posoudit toleranci. Držte se osvědčených postupů pro načasování, které jsou zde uvedeny pro vaše konkrétní cíle, od lepšího spánku po lepší soustředění a regeneraci při tréninku.

  • Je CBG olej vhodný pro srdce?

    September 1, 2023

    Předběžný laboratorní výzkum a studie na zvířatech, které zkoumaly CBG olej pro rizikové faktory srdečních onemocnění, jako je hypertenze, ateroskleróza, trombóza, arytmie, abnormality cholesterolu a další, přinesly velmi slibné výsledky.CBG se zdá být schopen snížit zánět, oxidační stres, krevní tlak, hladinu cholesterolu a další kardiovaskulární rizikové faktory

    .

  • Co dělá olej CBG?

    September 1, 2023

    Přestože se o CBG začalo mluvit teprve nedávno, již nyní vykazuje zajímavý potenciál díky preklinickému výzkumu, který naznačuje přínos pro zdraví nervového systému, trávicí funkce, regulaci močového měchýře, bakteriální infekce, záněty a další.

  • Je omega-3 dobrá pro prsa?

    August 31, 2023

    Přijetí celkového zdravého životního stylu poskytuje nejsilnější výhody pro zdraví prsou. Omega-3 mohou sloužit jako doplňková složka širokých strategií wellness.

  • Vypadáte díky rybímu oleji Omega-3 mladší?

    August 31, 2023

    Přestože je stále zapotřebí dalšího výzkumu, současné poznatky naznačují, že EPA a DHA omega-3 mastné kyseliny z rybího oleje mohou pomoci chránit před viditelnými známkami stárnutí, jako jsou vrásky, skvrny, suchost a ztráta pružnosti. Protizánětlivé a antioxidační vlastnosti chrání integritu pokožky a udržují její mladistvou strukturu a funkci.

  • Pomáhá omega-3 k hromadnému výskytu?

    August 31, 2023

    Ačkoli je třeba provést další výzkum, na základě dostupných údajů je pravděpodobné, že omega-3 v současné době poskytují přinejlepším pouze malou podporu. Při vhodném dávkování mohou nabídnout malou podporu, ale chytré tréninkové programování, výživa, regenerace a životní styl budou představovat naprostou většinu vaší schopnosti úspěšně nabrat objem.

  • Je lepší užívat omega-3 před nebo po tréninku?

    August 31, 2023

    Přestože výzkumy celkově podporují konzumaci po tréninku, rozdělený přístup před a po tréninku může přinést maximální výsledky. Vyzkoušejte to sami a uvidíte, zda časem zaznamenáte měřitelné výhody v oblasti výkonu, regenerace a nárůstu svalové hmoty.

Jaký produkt potřebuji?