Nejnovější blogy | Page 35

  • Jaké potraviny a nápoje zvyšují libido?

    October 9, 2023

    Při zvyšování libida hraje zásadní roli výživa. Je známo, že některé potraviny a nápoje stimulují sexuální touhu a zlepšují výkonnost, takže jsou nezbytnou součástí afrodiziakální stravy. Pokud jde o lepší sex, to, co jíte a pijete, může mít významný vliv na vaše celkové sexuální zdraví a vitalitu. Mnoho potravin obsahuje živiny, které jsou nezbytné pro udržení zdravé hladiny hormonů a prokrvení pohlavních orgánů.

  • Existuje vitamín na zvýšení libida?

    October 9, 2023

    Přestože existují náznaky, že některé vitamíny mohou pomoci zvýšit libido, je třeba provést další výzkum, abychom plně pochopili jejich účinnost, a je důležité upřednostnit celkové sexuální zdraví prostřednictvím vyváženého životního stylu a správné výživy. Mezi vitamíny a doplňky stravy, které jsou spojovány s potenciálním přínosem pro zvýšení libida a zlepšení sexuálního zdraví, patří L-arginin, vitamin B3, vitamin D, vitamin E, DHEA, zinek, hořčík, extrakt z kořene maca a ženšen.

  • Můžete opravit nízké libido?

    October 9, 2023

    Ačkoli se schopnost napravit nízké libido liší v závislosti na jednotlivci a příčinách, existují různé možnosti léčby, změny životního stylu a přírodní prostředky, které mohou pomoci zvýšit váš sexuální apetit přirozeně. Zásadní je řešit základní příčinu nízkého libida, protože může pramenit z fyzických, psychologických nebo vztahových faktorů. Lékaři mohou provádět pánevní vyšetření, nařizovat krevní testy a odesílat pacientky ke specialistům, aby vyhodnotili hormonální nerovnováhu, vaginální suchost nebo emocionální a vztahové faktory.

  • Co je to pasivní cvičení?

    October 8, 2023

    Pasivní cvičení zahrnuje pohyb těla bez aktivního svalového vypětí. Místo toho pohyb zajišťuje vnější síla, jako je gravitace, hybnost nebo partner. Mezi výhody pasivního cvičení patří zvýšení rozsahu pohybu, flexibility a krevního oběhu. Je obzvláště užitečné při rehabilitaci po zranění nebo operaci. Pasivní cvičení také podporuje relaxaci, zmírňuje bolest a programy obvykle zahrnují jemné protahování, cvičení v rozsahu pohybu, pěnové válce a masáže.

  • Které cvičení využívá nejvíce svalů?

    October 8, 2023

    Dřep je nejlepší cvik, při kterém procvičíte nejvíce svalů najednou. Správně prováděné dřepy zapojují kvadricepsy, hamstringy, hýždě, lýtka, jádro těla a záda, což přináší prospěch celému tělu. Mezi další skvělé pohyby pro celé tělo patří výpady, kliky, přítahy, mrtvé tahy, švihy s kettlebell, burpee a bojová lana. Kombinací těchto složených cviků si vybudujete sílu a svaly celého těla a zároveň maximalizujete spalování kalorií.

  • Proč je cvičení tak prospěšné pro vaše zdraví

    October 8, 2023

    Pravidelné cvičení přináší obrovské zdravotní výhody. Pomáhá předcházet chronickým onemocněním, jako jsou srdeční choroby, cukrovka a rakovina. Také zvyšuje energii, zlepšuje náladu a spánek, bystří myšlení, podporuje imunitu, napomáhá kontrole hmotnosti a posiluje pohybový aparát. Zaměřte se na 150 minut středně intenzivní fyzické aktivity týdně nebo 75 minut intenzivní fyzické aktivity. Pro optimální zdraví si z pohybu udělejte celoživotní návyk.

  • Může nízký nedostatek b12 způsobit vypadávání vlasů?

    October 6, 2023

    Nedostatek vitaminu B12 je častou, ale přehlíženou příčinou vypadávání vlasů. B12 hraje zásadní roli v cyklech růstu vlasů a tvorbě červených krvinek. Nízká hladina vede k řídnutí, vypadávání a pomalému dorůstání vlasů. Pokud pociťujete nevysvětlitelné vypadávání vlasů, nechte si vyšetřit hladinu B12. Nedostatek odstraňte stravou a doplňky obsahujícími aktivní formy, jako je metylkobalamin. Při léčbě se vypadávání vlasů zastaví a jejich hustota se během několika měsíců zlepší. Dostatek vitaminu B12 je pro zdravý růst vlasů klíčový.

  • Potraviny, které způsobují vypadávání vlasů: Seznam 11 potravin, kterým je třeba se vyhnout

    October 6, 2023

    Vypadávání vlasů může být způsobeno nebo zhoršeno špatnou stravou. Potraviny jako cukr, sodík, transmastné kyseliny, kofein, alkohol, mléčné výrobky, lepek a červené maso mohou poškozovat vlasové folikuly a zvyšovat zánět, což vede k nadměrnému padání vlasů. Konzumace většího množství libových bílkovin, omega-3, železa, zinku, vitamínů A, C, D a B komplexu vlasy vyživuje, zatímco...

Jaký produkt potřebuji?