Cibdol A Karlien Sleper Se Pouštějí Na Monobobovou Dráhu

Last updated:

Published:

Ženský monobob: revoluce pro zimní sporty

Všichni v Cibdolu jsme neskutečně nadšení z našeho sponzorství vzrůstající hvězdy Karlien Sleper. Nejprve si ale pojďme říct něco o tomto revolučním zimním sportu a o tom, proč monobob povyšuje boby na další úroveň.

Pokud jste ještě nikdy neslyšeli o monobobu, tak rozhodně přicházíte o hodně! Monobob se nám představil na Olympijských hrách mládeže v roce 2016. K tomuto sportu je potřeba sportovce a speciálně navržený monobob. Co ale odlišuje monobob od čtyřbobu je fakt, že všichni sportovci používají stejně navržený bob.

To znamená, že rozdíl mezi prvním, druhým a třetím místem leží přímo v rukách sportovců. Záleží pouze na jejich schopnostech a odhodlání. Oni sami musejí nalézt tu nejrychlejší stopu a nemohou využívat výhody lepšího aerodynamického designu. Použití identických monobobů je opravdovým testem schopností sportovce a otevírá tak tento sport ženám z celého světa.

Stoupající monobobová hvězda

Jedna nizozemská sportovkyně, která vzala monobob útokem, je Karlien Sleper, která již vyhrála několik medailí a také pokořila několik rekordů. S jejím sportovním záznamem je zřejmé, že Karlien je zvyklá pracovat pod tlakem. Její nedávná vítězství jsou úchvatná a dále potvrzuje, že je silou, se kterou se musí na bobové dráze počítat.

Poslední Karlienin úspěch byl v Park City v USA, kde byla korunována vítězkou čtvrtého a pátého závodu sezóny v IBSF ženské monobobové lize v roce 2019/2020. Nicméně se nestala pouhou vítězkou závodu v Park City, ale vytvořila také nový rekord na místní monobobové dráze. Zajela totiž první závod za neuvěřitelných 54,47 sekund, což je o celých 1,18 sekund rychlejší než její nejbližší soupeřka!

Můžete se podívat na Karlienin Instagram, Facebook, či Twitter a jistě uvidíte, proč nejsou její poslední vítězství překvapením. Podle jejich fotek a videí lze vidět, že veškerý svůj čas věnuje tréningu a závodění. Kvůli této sportovní zátěži je velice důležitá správná obnova svalstva a zde se na scénu dostává Cibdol.

Photo: Jürg Röthlisberger

Jsme velice pyšní na to, že můžeme sponzorovat Karlieninu sportovní cestu

Sponzorování Karlien bylo jednoduché rozhodnutí. Nejenže je favoritkou na monobobové dráze, ale je také vzorem pro mnoho dalších sportovkyň. Spoluprací s Karlien můžeme zvýšit povědomí o tomto úžasném sportu a náš zlatý CBD olej může také pomoci podpořit intenzivní trénink, kterým Karlien prochází. Všichni v Cibdolu se těší na naši budoucí spolupráci!

Další dva závody ženského monobobu se uskuteční v březnu a finále proběhne v dubnu. Dále se také můžete těšit na další Zimní olympijské hry, které proběhnou v Pekingu v roce 2022, jelikož ženský monobob je nyní součástí těchto her. Vzhledem k tomu, že se jedná o první hry pro tento sport, tak jistě přitáhne obrovský zájem.

Abyste mohli uspět v monobobu, tak potřebujete odvahu, odhodlání a sebedůvěru. Jsme velice pyšní a je nám ctí, že Karlien věří v Cibdol a jeho produkty a nemůžeme se dočkat, co nás čeká v budoucnu na poli monobobového závodění.

Zaregistrujte do našeho zpravodaje a užijte 10% slevu na jednu vaši objednávku

Jaký produkt potřebuji?