Atlet Kick de Heer Vyhrává Eat Play Love

Last updated:

Published:

Kick de Heer

Cibdolem sponzorovaný atlet Kick de Heer vyhrál soutěž Eat Play Love. Pokud se chcete dozvědět více o tomto wakeboardistovi a co pro něj účast na prvním velkém šampionátu této sezóny znamená, tak pokračujte ve čtení našeho článku.

Co je to Eat Play Love

Eat Play Love je globální iniciativa, která spojuje lidi na víkend, který je plný kulinářských pochoutek, živé hudby a zajímavých eventů. Poslední festival se konal v Německu, konkrétně v Kolíně nad Rýnem a součástí byly dvě úžasné wakeboardingové soutěže. Kvůli Covidu byla wakeboardingová sezóna pozastavená a tímto víkendem se mohly soutěže znovu rozjet!

I sportovec Kick de Heer, který je sponzorován Cibdolem, se nemohl dočkat, až bude znova na prkně. A jak lépe oslavit návrat na soutěžní vlny než výhrou na tomto turnaji. V našem článku se krátce budeme věnovat tomu, jak se Kickovi dařilo, ale nejprve se pojďme podívat na to, co festival Eat PLay Love znamená pro wakeboardingovou komunitu.

Kombinace Německého poháru s European open

Prozatím byl rok 2021 prost všech wakeboardingových soutěží. Viníkem je globální COVID-19 pandemie. Nicméně život se pomalu vrací do normálu a došlo i k zorganizování hned dvou wakeboardingových šampionátů.

Festival Eat Play Love pořádal jak národní, tak i evropský šampionát a mnoho soutěžících se nemohlo dočkat, až se porvou o první místo ve své věkové třídě. Samy o sobě by tyto šampionáty byly opravdovou výzvou, jelikož se jich účastnili ti nejlepší z Německa i Evropy.

Vítěz šampionátu, Kick de Heer

Kick de Heer není žádným zelenáčem, ale i on tvrdí, že během těchto soutěží se cítil pod tlakem. Popovídali jsme si s tímto wakeboardingovým šampionem o tom, co se mu během soutěžení honilo hlavou a co pro něj znamená zisk první trofeje této sezóny.

I během tréninku byl Kick nervózní. "Byla to první soutěž této sezóny a všichni očekávali pořádnou show". A to je přesně to, k čemu došlo. Po úspěšné tréninkové jízdě se Kick cítil připraven na získání titulu.

Kick dorazil v den konání turnaje a cítil se napjatě, ale sebevědomě. Vzhledem k tomu, že celý turnaj otevíral, tak použil CBD gumídky k uklidnění jeho těla a mysli. Chvilku poté byl čas na jeho kvalifikaci.

Překonání chyb

Jeho kvalifikační pokus byl téměř bezchybný, až na jednu chybu, která vedla k malému nárazu. Nicméně jeho pokus byl dostačující k tomu, aby se kvalifikoval do finále.

"Po chybě během kvalifikace jsem byl odhodlaný zlepšit svůj výkon", říká Kick. "A naštěstí se mi podařilo mezi kvalifikací a finále získat mou soustředěnost zpět". Volný čas tedy rozhodně nepromrhal. Kick byl plně připraven, cítil se sebejistě a byl připraven uchvátit publikum i porotu.

"Pokud se na to podívám zpětně, tak jsem nic nemohl udělat lépe", říká Kick sebejistě. V každém pokusu je hodnocené provedení, intenzita a složení a Kick získal nejvyšší ocenění z celého závodu a díky tomu i první trofej letošního roku!

"Jsem velice šťastný a pyšný na tuto výhru, jelikož letošní sezóna je pro mě velice náročná, protože zatím nebyly žádné soutěže, kterých bych se mohl účastnit. Díky tomu je výhra na Eat Play Love o to důležitější".

Společnost Cibdol je nesmírně hrdá na to, že sponzoruje tak talentovaného sportovce, jako je právě Kick. Jeho výkon na Eat Play Love byl fenomenální a pevně věříme, že má Kick před sebou úžasnou a úspěšnou budoucnost ve wakeboardingu!

Zaregistrujte do našeho zpravodaje a užijte 10% slevu na jednu vaši objednávku

Jaký produkt potřebuji?