Blog on Canada Expo

Last updated:

Published:

Lift & Co : Jedinečné setkání expertů v konopném průmysluCibdol booth

Cibdol urazil přibližně 4000 mil a vrátil se z premiérové Kanadské výstavy týkající se konopí. Výstava Lift & Co Cannabis Expo se uskutečnila ve Vancouver Convetion Center (VCC) a mohli jste ji navštívit mezi 10. - 13. lednem. Mnoho z vás se ptá, stála ta cesta za to?

Jedním slovem - rozhodně!

Na výstavě jste mohli nalézt stánky předních konopných expertů, mezinárodních společností, investorů a samozřejmě i náš stánek. Kromě obrovské výstavní haly, seminářů a exkluzivních obchodních jednání, jste se mohli dozvědět mnoho informací. Neměli bychom podceňovat hodnotu takové události, jelikož společnosti jsou často závislé na partnerstvích a diskuzích, které se vedou během výstav. Co se týče sektoru legálního konopí, tak je situace naprosto totožná.

Momenty Této Výstavy Podle Cibdol

Jedním momentem, který se nám dostává na mysl, je Lift & Co Cannabis Business Conference (LCBC). V průběhu všech tří dnů konání této výstavy se na jevišti vystřídalo mnoho vedoucích firem s produkty pro dospělé a lékařských firem a podělili se o svůj pohled na věc. Možnost poslechnout si experty z jednoho z nejprogresivnějších trhů na světě bylo úchvatné a také velice informativní.

Výzvy, které čekají kanadský konopný trh, budou nejspíše podobné, s jakými se musí vypořádat i evvropský trh. Počet zemí, které se rozhodli legalizovat lékařské či rekreační konopí stoupá. A možnost být "napřed", je pro Cibdol velice výhodná. A to nemluvíme pouze o blahu společnosti, ale také o blahu zákazníků.Cibdol at Canada expo

Dalším nezapomenutelným zážitkem z této výstavy byl pohled přes výstavní halu a na to obrovské množství různých společností, které se momentálně nacházejí v konopném průmyslu. Tento sektor podnikání je již rozhodně něco jiného než pár domácích kytiček a pesimistické vyhlídky. Existují možnosti pro všemožné produkty, a to včetně produktů z CBD. Na severoamerickém trhu je vzácností narazit na vysoce kvalitní CBD, které neobsahuje THC; a to je celosvětová ambice společnosti Cibdol.

Kanada má jeden z nejprogresivnějších konopných trhů na světě

S naším nejmodernějším střediskem ve Švýcarsku si Cibdol udělal jméno po celé Evropě. A i když zatím pouze začínáme naší cestu za celosvětovým trhem, Kanada nás přivítala s otevřenou náručí. Výstava Lift &Co Cannabis Expo nám nabídla bezkonkurenční příležitost k vybudování smysluplných vztahů a k pochopení toho, co si trh žádá od firmy, zabývající se nejkvalitnějším CBD.

Partnerství, která jsme vytvořili na VCC, budou jistě prospěšná pro všechny CBD uživatele po celém světě. Rok 2019 značí čas bezprecendentní změny a můžete si být jisti, že Cibdol bude na špici této změny.

Zaregistrujte do našeho zpravodaje a užijte 10% slevu na jednu vaši objednávku

Jaký produkt potřebuji?