Radost Ze Života z Úst Šesti Stoletých Lidí Z Okresu Bama v Číně

Last updated:

Published:

"Všichni tito století lidé neužívají žádné léky a nikdy nepodstoupili operaci. V této vesnici není znám případ srdeční příhody, cukrovky či obezity. Žijí pozoruhodně dlouhé, zdravé a šťastné životy".

- Dr. John Day, 2014

youtube video - longevity

Zatímco zkušenost Dr. Daye je nepochybně plná informací, to co skutečně vynikne je motivace, štěstí a pozitivní přístup, který mají všichni století obyvatelé vesnice Bama. Jejich sentiment jistě vzbudí pozornost ve všech, kteří se snaží žít vyvážený život v dnešní nezastavitelné moderní společnosti.

Je vcelku běžné, že věk vnímáme jako něco, co nás zpomalí a čeho bychom se měli obávat. V Bama je to naopak. Lidé se těší, až zestárnou. Jejich úsměvy jsou nakažlivé a jejich štěstí nám dává naději, že i my budeme mít dlouhý a naplněný život, který nepotřebuje mnoho peněz, technologie nebo pohodlí, aby se stal realitou.

Jak tedy můžeme začlenit jejich životní styl do světa, který vyžaduje dlouhé pracovní hodiny v uzavřených kancelářských budovách?

Buďte velkorysí ke svým sousedům, jezte čisté, neznečištěné jídlo - to je pár věcí, kteří století obyvatelé Bamy považují za atribut zdravého života. Jejich naprostá radost z myšlenky stárnutí je důvodem, proč bychom měli chtít změnit alespoň pár věcí na našem životním stylu. Zachycení esence radosti ze života stojí za několik drobných úprav v našem životním stylu. A to nejen proto, abychom cítili změnu na sobě, ale také, abychom cítili změnu na všech kolem nás.

Zaregistrujte do našeho zpravodaje a užijte 10% slevu na jednu vaši objednávku

Jaký produkt potřebuji?