Nové Sponzorství od Cibdol

Last updated:

Published:

Jsme hrdí na to, že můžeme oznámit naše sponzorství Cannabis Capital Convention. První konopná konference, která bude uspořádána pro investory a podnikatele, se uskuteční v Nizozemí. Jsme nadšení z toho, že můžeme podpořit tento průkopnický projekt, který jistě přitáhne mnoho zvědavců k našim produktům, které patří mezi nejkvalitnější CBD produkty v Evropě.

image události

O Cannabis Capital Convention

Zákony o konopí se rychle mění. Příklad legalizace této bylinky v několika státech ve Spojených Státech Amerických a v několika zemích Evropy, brzy následovalo více států po celém světě. Legalizace brzy následovaly obří investice a inovace. Za posledních 6 měsíců vyrostl evropský konopný trh víc, než za předchozích 5 let. Tento vzrůstající trh již pohltil miliony dolarů v investicích a využívá stejného modelu jako ve Spojených Státech Amerických.

Cannabis Capital Convention byla vytvořena za účelem šíření informací od zkušených konopných investorů ze Severní Ameriky na evropském kontinentu. Konference bude mostem mezi dvěma regiony a bude si zakládat na synergii mezi zkušenostmi a inovacemi. Vedoucí výrobní společnosti, investoři a analytici z Ameriky se společně s evropskými experty podělí o důležité informace ohledně dnešních trendů na nově zformovaném evropském konopném trhu.

Mezi řečníky na Cannabis Capital Convention patří Michael Kraland, který bude událost moderovat. Kraland je profesionálním investorem a spoluzakladatelem Nizozemské investiční stránky IEX.nl. Dalším řečníkem, který se podělí o své zkušenosti bude Robert Cheney, CEO společnosti C21 Investments Inc. Cheney je průkopníkem a investorem v oblasti internetu a telekomunikací. Specializuje se v oblasti managmentu a investic s vysokým potenciálem.

Dalším řečníkem bude Javier Gonzalez Lastra, analytik v Berenberg Bank a bude mluvit o investičních strategiích a nápojovém průmyslu. Dalším očekávaným řečníkem bude Tjalling Erkelens, zakladatel Bedrocan, což je společnost, která poskytuje farmaceutické konopí pro Nizozemskou vládu již od roku 2003.

První svého druhu v Evropě

Cannabis Capital Convention je průkopnická událost, která značí pokrok v oblasti legalizace konopí a symbolizuje výhody legalizace pro ekonomiku v regionu.

Několik řečníků promluví o nedávných velkých investicích několika nápojových společností do konopného trhu. Tato událost nejspíše spustí podobné investice i v Evropě a rozhodně to zamává konopným průmyslem.

Připravte se na nový trh

Zprávy nám říkají, že očekávaný růst konopného trhu v roce 2018 bude až do 4,75 miliard dolarů a bude dál expandovat až na 25 miliard dolarů v roce 2025. Legalizace v mnoha částech Evropy nenávratně otevřela dveře tomuto obrovskému trhu, který je připraven vzkvétat, protože miliony potencionálních zákazníků jsou připraveny investovat.

Tento nový trh přitahuje velké investory ze zámoří. Kanadská společnost Maricann Group Inc. působí v odvětví lékařského konopí a má zařízení v Ontariu. Nyní plánuje expanzi na evropský trh.

Přijeďte na konferenci

Jste potencionálním investorem na evropském konopném trhu? Vlastníte konopný obchod? A nebo jste jen velký fanoušek do konopí a jste zvědaví na budoucnost? V obou směrech bude tato konference prospěšnou a inspirující událostí a jistě není na škodu všechny informace slyšet z první ruky.

Vstupenky jsou k dispozici zde.

Zaregistrujte do našeho zpravodaje a užijte 10% slevu na jednu vaši objednávku

Jaký produkt potřebuji?